Entrez dans la danse de ceux qui osent aimer.

Le Cabaret des Hommes Perdus är precis så bra som jag mindes den. Merveilleux. Live eller dvd (och dvd innebär förstås en massa underbart genialiskt roligt extramaterial).
Om jag bakar riktigt många pepparkakor till min franskalärare, tror ni jag kan övertala honom att använda den i undervisningen i vår då? Vi går ju ändå sista terminen - det är hög tid att börja studera modern fransk kultur.

image67

Kommentarer
Postat av: lint

visst är det underbart:), kommer verkligen bli spännande att se om de kommer göra den lika bra som filmen faktiskt är, annars kommer det nog bara bli en fröjd för ögat med alla kostymerna:D. jag går hantberk mode/design (=syslöjd) därför är jag så barnsligt förtjust i att se hur de har löst det hela:)..

satsa på pepparkakorna, du borde lyckas då hur som helst för det sägs ju att pepparkakor gör en snäll. så fyll din lärare med pepparkakor OCH sen med en gång efteråt kommer du med ditt förslag;P^-^

Postat av: lint

jag kommer garanterat skriva om mitt hedwig äventyr i min blogg, det är om ett halvår, men sådant skriver man om, jag bara vet att jag gör det iaf^^.

tyckte du inte om thérèse? jag tyckte om den, fast det kan bero på att den var på svenska, mkt mer lättläst;).

2007-12-15 @ 19:23:25
URL: http://emmyppeskow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback