Fryntlig på farmen

Ok ok då, det är klart jag saknar gymnasiet! Tänk att återigen få sitta nätterna igenom sönderstressad, undersövd och hög på koffein vid datorn kämpandes med skrivuppgifter på olika teman! Visst, gymnasiet innefattade andra saker också, men inatt vill jag minnas det som orsakade den största desperation, inspiration, depression, passion inom mig.

Funny fact: när jag skrev "homosocialitet" i OpenOffice Writer drog programmet ett rött streck under ordet och undrade om jag inte egentligen hade menat att skriva "homoasocialitet". Hm. Om jag sedan läser längre på deras lista över ordförslag finner jag det utsökt "smygsocialiserat". I vilket sammanhang använder man det?
At the (awful art) party:
Lestrade: Det må jag säga, Holmes, du ser förskräcklig ut! Ditt hår är rufsigt och din skjorta felknäppt! Säg inte att du har varit och smygsocialiserat med Watson nu igen?

(Post-efterforskning: ok, uppenbarligen var inte det den huvudsakliga betydelsen. Darn. Jag är för anglosaxisk i mitt tänkande. Men förresten: identifiera den populärkulturella referensen, till ett stycke popmusik.)

Speaking of, så beslutade jag, litet trött på att behöva läsa in en massa obefintliga saker i böcker, att bege mig tillbaka till det muntra (som i "gay") 1700-talet och ta itu med Diana Gabaldons "Lord John and the Brotherhood of the Blade". Titeln är kanske inte den mest lockande, men vad gäller andra egenskaper är jag inte besviken. So to speak. Där skrivs en del om den dåtida pressens förkälrek för så kallade "sodomite conspiracies" och drar genast en prallell till dagens media: är de månne förfäder till "de homoseuxella ljudteknikerna" som gjorde sig så kända under Melodifestivalen för några år sedan. Det vore förresten en idé för en bok: "De Homosexuella Ljudteknikernas Brödraskap".

Hursomhelst, då jag fortfarande känner litet skuld över mitt förra inlägg som hade en massa text och INGA BILDER tänkte jag försöka gottgöra eventuella vilsna läsare med något så mysigt som ett bokomslag från sextiotalet, genre: homogay-kiosklitteratur, från gayontherange.com. Nedan ser vi uppenbarligen Holmes & Watson på en av de många field trips där de av ekonomiska skäl tvingats dela rum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback