In the bible Harry Potter would have been EXECUTED.

(Å andra sidan kanske han blir det i sista boken av HP-serien också?)
Varför måste SVT alltid avsluta sina lördagkvällar med att visa filmer om plågade åttaåringar? Jag blir helt förstörd. Idag var det alltså Jesus Camp, en amerikansk dokumentär. Hur kan man ens komma på tanken att få barn att ta ställning till abort? Snacka om att växa upp i förtid. Och skrika åt dem att de har syndat, och måste renas, bekänna sina synder, tills de gråter och ser ut att lida något ofantligt. (Som den blonde killen. It  broke my heart to see him.)

Nu nämnde de inte det i filmen, men han den där superstarpredikanten (som använde ordet fabulous två gånger under sin inte alltför långa screen time, kunde jag inte låta bli att lägga märke till) som man fick se, Tedd Haggard, som bland annat predikade att  homosexualitet var en synd, blev ju faktiskt avskedad från sin post i november 2006 efter att ha anklagats, av en viss Mike Jones, för att dels ha haft gay-sex, och dessutom använt droger; han erkände såsmåningom till både droganvändandet och "sexual immorality".
Och nu i februari ska han ha påstått att han efter tre veckor av omvändelse-counseling har blivit fullkomligt heterosexuell.
Så så gick det med det.

Vad som verkligen är fabulous är hur den enda anledningen till att jag över huvud taget kände till Tedd Haggard och hans sexskandaler är att Andy Cohen nämnde honon i sitt word association game i Valentine's Day-avsnittet (med paret Doonan-Adler som gäster) av "Whatch what happens", som man kan se på Bravo's hemsida.
De ord som Andy själv associerade till Haggard var "Penis-loving sodomite."
J'adore Andy Cohen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback